Doorgaan naar inhoud
02.Wie is Wouter?

02.Wie is Wouter?

Ik ben Wouter, 41 jaar en jong van geest! Al heel lang is mijn grootste passie het bbq'en en alles wat daarbij komt kijken. Ik ben een echte fijnproever en kan mooie gerechten van de bbq erg waarderen. Om het helemaal compleet te maken, gaan die mooie gerechten in combinatie met een goed glas rode wijn of een passend speciaal biertje.

Waar is het allemaal begonnen? Al van jongs af aan ben ik degene die bij de bbq te vinden is. Ook toen al vond ik het prachtig! Mijn eerste bbq was de smokey joe: een kleine weber op lage pootjes die je overal mee naartoe kon nemen. En dat gebeurde dus ook. Toen ik toe was aan de volgende stap kocht ik een Big Green Egg. Die was een stuk groter en de verschillende mogelijkheden van grillen waren super. Vooral het slow cooking, het langzaam garen deed ik veel. Nu we met dit avontuur begonnen zijn, is het niet meer de enige bbq die in de tuin te vinden is.

Zo’n twee jaar geleden werd ik benaderd door Paul om de buitenkeukens van WWOO samen te gaan plaatsen. Vanaf het eerste moment werd ik erg enthousiast en vervolgens plaatsten wij minimaal twee keer per week een buitenkeuken door heel het land. 

We wilden niks anders dan onze passie uitbreiden, met als resultaat de sleutel van ons eerste pand in Zevenhuizen. In de maanden die volgden toverden we het pand om tot ons eigen bbq experience center. We gingen op zoek naar bbq merken die bij ons passen en wilde ons onderscheiden in de regio. De merken Yakiniku, Alfa forni, Quoco, Fikki outdoor, Valhal outdoor, Big Green Egg, Homefires braai en Bbq flavour waren de merken waar we een samenwerking mee startten. We merkten dat er vraag was om onze passie te delen en creëerden buiten een workshopruimte. Daar hebben we tussen de corona tijden door veel workshops gedraaid. En wat denk je? Ruim een jaar verder hebben we het grotere pand ernaast gehuurd en onze grote indoor workshopruimte gerealiseerd! Hier kunnen we, samen met max. 20 deelnemers, een van onze workshops volgen. Benieuwd? Kom snel een keer kijken, boek je workshop en deel onze passie!!

Vorig artikel 05. Its getting hot in here
Volgend artikel 03.Kick-off