Doorgaan naar inhoud
03.Kick-off

03.Kick-off

Super leuk dat je de moeite neemt om überhaupt op deze blog button te klikken! De eerste blog zal meer inleidend zijn, maar in de toekomst zullen wij zeker meerdere blogs en nieuwtjes over bepaalde onderwerpen gaan plaatsen! 

Let’s go! Het feit dat je dit leest betekent dus ook dat je aan het rondkijken bent op onze nieuwe site! Graag wil ik je met deze blog inspireren of motiveren om misschien wel net zoiets te doen als wij hebben gedaan. Het is daarom belangrijk om even terug te gaan naar de basis. Paul vertelt hier graag wat over!

Wie is Paul? Ik ben 35 jaar oud en ik ben een fanatieke bbq’er. Niet dat dit de afgelopen maanden is ontstaan, ik bbq al een hele tijd. Meestal doe ik dit voor familie en vrienden. Toen ik 8 jaar geleden mijn eerste kamado kocht, wist ik niet dat bbq’en zo lekker kon zijn. Inmiddels heb ik mijn bbq verruild voor een afrikaanse braai.

Als je doet wat je leuk vindt, dan is werk een mooie dagbesteding!

Toen Wouter en ik begonnen aan dit avontuur was ik al ondernemer en heb ik vanuit mijn ondernemende vrijheid al veel dingen mogen beleven en meemaken. Echter kwam het kantelpunt doordat ik voor het merk WWOO door heel Nederland keukens mocht plaatsen. Zo is het idee ontstaan om iets te gaan doen met bbq’en. Het liefst op een manier die ik in ons land nog niet heb gezien. Nadat Wouter zich in dit idee heeft kunnen vinden, zijn we gestart.

Inmiddels twee jaar later, twee winkelruimtes en twee websites verder zijn we op het moment gekomen om aan jullie te laten weten dat wij het gezelligste mancave bbq experience center van Zuid-Holland hebben! We nodigen jullie graag uit om bij ons in de shop te komen kijken, of kook mee tijdens één van onze workshops!

Vorig artikel 02.Wie is Wouter?
Volgend artikel 01.The whole shebang